KINAUTO CO., LTD

Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp en productiehoogte - de wielen van de kwaliteitslegering. Wij streven ook voor Kwaliteit, de Dienst, Stijl en meer.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

KINAUTO CO., LTD.

Certificaat
Van goede kwaliteit 12 de Wielen van de duimlegering voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

KINAUTO CO., LTD.

1 2 3 4
KINAUTO CO., LTD. KINAUTO CO., LTD. KINAUTO CO., LTD. KINAUTO CO., LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kinowiel
Aantal werknemers : >200
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

KINAUTO Co., Ltd werd opgericht in 2005 met de opdracht van het uitvoeren van de redelijke prijzen van hoog-kwaliteitsproducten hoogstens, aan de naverkoopmarkten hoofdzakelijk in Europa en Zuid-Amerika. Zich uitstrekt van legeringswiel, staalwiel, en Verscheidenheid van toebehoren zoals wielverbindingsstukken, wielnoten & bout, hub centric ringen, bandkleppen, wieltegengewicht enz., behandelen onze producten de volledige toonladder van autowiel en toebehoren.

 

Wij zijn zeer succesvol in de automobielwielen en toebehoren de industrie gepaste uitstekende faciliteiten, geavanceerde technologie, en hoogste kwaliteitsproducten en de diensten geweest. Wij werken onophoudelijk aan verbeteringen van ontwerpen en productietechnologie om internationale kwaliteitsnorm en modieuze producten te veroorzaken om aan de gevarieerde eisen van onze klanten te voldoen.

 

De hoge evaluatie die van onze patroons in de loop van de jaren wordt ontvangen kan hoofdzakelijk aan onze fabriek die worden toegeschreven in verband met ISO9000-productkwaliteit, om nog te zwijgen van onze op tijd leveringen aan redelijke prijzen heeft verklaard.

 

Dank u voor het bezoeken van onze website. Gelieve te aarzelen niet om in aanraking met ons te krijgen. Wij zullen zonder uitstel in het beantwoorden van uw vereisten antwoorden.

Contactgegevens
KINAUTO CO., LTD.

Contactpersoon: Mrs. Asha huang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)